Tuesday, June 23, 2009

Besday...Besday...

Last Saturday, aku n kwn2 bf aku celebrate besday bf aku n besday mas (gf kwn bf aku)...actually dh belated dh pn...besday mas on 16/06 n besday bf aku plak on 17/06 tp weekdays so tak smpt la nk celebrate...tu yg bt ari sabtu...kitorg pn pegila Hartamas Square...
aku ckp kt bf aku, kwn die tu nk celebrate besday gf die...tp die tak tau aku pn plan bende yg same...aku siap beli kek tu ngan bf aku lg...tp aku suro die dok dlm kete...taknak bg die tgk kek...hehe...
aku ckp kt die aku takde duit nk beli kek...berubah gak muke die...yela...aku dok sibuk beli kek utk org lain tp tak belikan utk die...sian aku tgk...tp misi mesti diteruskan...
n aku hepi tgk die hepi bile die tgk kek tu ade gak name die...merah muke die...malu la konon...ceh...poodah...

Ni la kek yg aku ngan Mek belikan utk Mas n bf aku...tp tak paham tol napela Secret Recipe siap letak bunge...cam kek kawin la plak...huhu

Ni mas...gf Mek...bg can mas amk gambo dulu...

ni la bf aku yg tersengih-sengih sbb dpt kek...

OGA '09


hrmm...even OGA '09 dh almost 2 weeks abis tp aku nk gak tnjk kt dlm ni...company aku ade gak bkk booth kt situ...nk tercabut kaki aku diri dr pg smpi ptg...mati terbunuh tau...

Blogger..........

Hrmm...dh byk blog dh aku tgk...sume cntk2 n suke2 je nk luahkan perasaan...ceh...same la cam aku...saje je nk kongsi cerite kan...
ade blogger yg kongsi ngan kite hasil keje seni diorg...cam ade 1 blog tu...really impress me with his 'contengan'...really come with gd idea n really interesting....
bdk2 mude zaman skang ni mmg byk tol idea...tp mamat tu mmg bes...menghiburkan la...bf aku pn ckp mmg bes...
bf aku ade gak tnjk kt aku ank CEO die yg merangkat Manager diusia yg mude tu punye blog...hahahaha...kntoi la plak ngan sume ofsmate yg die kutuk ofsmate die...klu aku mesti malu pastu tanam kepale dlm tanah...malu siot...pecah la tembelang beliau...
blog ni bgs sbenarnye...yela...kdg2 kite tak tau nk luahkan perasaan kt sape n teringat ade blog so kuarkan la perasaan tu kt dlm blog...

Ye...sy paham...tp masalahnye ialah.....

Dh lame tak berblog ni...asyik delete blog je...lgpn takde mase la nk berblog...ni tibe2 terase nk berblog plak...
Smalam ISO committee company aku ade internal meeting...termasuk la aku...nasib la tak lame lg jawatan aku ni aku nk bg kt staff lain...mls gile nk bt ISO ni...leceh...
K la...nk dijadikan cite...MR ngan ade sorg ISO committee ni mmg slalu la bergado satu same lain sbb masing2 nk pertahankan gak diorg punye pendapat...taknak compromi lgsg...ape la...
Mule2 nk tergelak pn ade...maklum la...dh biase ngan bdk 2 org ni...lame2 cam nk bertumbuk la plak...memasing dh tgg suare...nasib la ade manager yg leraikan...klu tak mau berguling mamat 2 eko ni...
yg MR ni plak aku nk tergelak asyik ulang 'Ye...sy paham...tp masalahnye ialah.....'...
tu je la yg die ulang...aku pn tergelak gak...sbb ayat beliau agak skema dipendengaran kami...wah...aku plak dh terskema...haha....