Thursday, July 22, 2010

Dia

ok...slalu aku kutuk org yg asyikla ckp pasal how much is their luv to the couple...yela..mane taknye...asyik2 ckp sgt2 syg kt bf...padahal br jek 16 taun...tah pape...

ok2...berbalik pd cite aku...DIA yg aku maksudkan Mr.S...tak bole ltk name penuh...nnt rmai plak yg mencari...haha...err nk no IC ke?hrmm...1st time aku jumpe die mase 1st gath ANAK JOHOR fs kt MIDVALLEY...mase tu zool yg bwk die...mase tu mmg aku tak perasan sgt die sbb aku lg tertumpu pd anak johor...yes...aku ade la nmpk die tp mcm tu jela aku tgk...then ade sorg anak johor tu upload la gmbr kitorg kt fs...mase tu aku tak perasan gak lg...smpi la ade sorg minah ni tegor psl DIA n kim slm...aku pn ape lg...kim slm la gak...mule2 tu saje je nk kcau daun minah ni...

then bile ank johor bt YM conference aku mntk zool invite DIA ni skali...actually zool ngan mek 1 sekolah ngan DIA...bile diorg dh invite, aku pn add la die as fren kt ym n fs...nk dipendekkan cite, kitorg ade la ym ber2...n aku tgglkan phone no aku kt die dlm ym...aku tak terpk plak die akn contact aku...petang yg aku bg no phone tu die msg aku...start tu la ade contact2...

smpila ade 1 weekend tu die msg aku tanye aku dh lunch lom...kebetulan aku mmg blom lunch n die offer aku utk lunch ngan die...aku yg kebetulan lom lunch lg pn setuju...set tpt kt Pelita Ampang...smpi je kt situ aku pn bt cam biasela...(sbenarnye aku terlambat smpi...haha)...tp bile dh borak2, aku rase cam boring...die kate die tgg kwn die, tp kwn die lmbt plak nk smpi...aku pn mule pk cemane aku nk escape dr die dn aku pn mule la bt alasan aku nk kuar ngan besfren aku...padahal tak pn...aku je mls nk lepak lg...haha

tp since dr mase tu die slalu ajk aku kuar...almost everyday kitorg jumpe...almost everyday tgk wayang...ntah pape citela yg die ajk aku tgk...tp mase tu aku tau die still lg contact n kuar ngan ex-gf die...smpila ade 1 mase tu aku dmm yg teruk...ari2 die dtg tgk aku n bwk aku kuar mkn sbb tau aku tak larat nk drive sendiri...aku terharu n start rase suke kt die disbbkan ke'caring'an die kt aku...

then die plak yg dmm...n mase dmm tu gakla kitorg couple...12/02/2008...tarikh tu kitorg couple...n yg paling best same date ngan anniversary parents aku...dlm mase couple tu mcm2 la yg jd...gado...baik blk...gelak2...sedih...hepi...mendung...panas...sume feeling tu ade adound relationship kitorg...dn aku rase die antara lelaki yg paling baik yg penah aku kenal...die byk mengalah...byk bertolerate...byk support aku tak kirela cemane pn keadaan die...

kadang2 bile teringat, aku senyum sendiri...tak sangka akan ade relationship ngan lelaki yg join gath anak johor...starting yg biase2 je tp still lg kekal smpi skang...pray for our happiness...

raya 2...

hrmm...klu sbelum ni aku sgt berkobar2 bile ckp pasal raye, skang ni dh takde pape pn yg nk di kobarkan...sume plan hancur...sume plan cancel...sume plan tak jd...aku bt2 yg aku tak kisah...bt2 yg aku paham...bt2 yg aku tak terase...bt2 yg aku tak kecik ati bile plan tak jd...dn dia...bole plak bt tak kisah..bt tak tau...bt tak paham...

aku try bersabar dn yakinkan diri aku yg die akn settlekan sumenye tanpa perlu aku pakse or push tp...die ttp mcm tu...bt tak kisah...die ckp die akn make sure everything going smooth tp nothing happen...prob family tak settle...klu family stage pn tak lps, cemane nk pegi to the next stage...

yg nk kene menjawab ngan family aku, aku...so maybe sbb tu die jz bt tak kisah je...dulu die kate awal lg...so nothing to rush...tp masalahnye skang ni dh nk puase...so confirm2la akan cancel...AGAIN...aku penah ckp, plan asyik delay je...nnt terus tak jd...n maybe die tak kisah...die tak kisah sbb die lelaki dn die ade byk mase utk berada dlm 'plan'...

aku ade bg die the last chance or not i will walk away and he just said ok...seems like thats nothing...n seems like he feels that im not that serious...but im fucking serious...i'll walk away if he still doing nothing....

Thursday, July 15, 2010

kuat ke aku???

hrmm...last monday aku dpt email dr some1...cite punye cite die tanye pasal e-day aku...then aku ckp la tak tau lg...die plak ckp die tau aku kuat n bole face on sume bende...wah...yeke??ah tu sume pendapat org je...aku punye diri so aku tau la...aku takde la kuat mane pn...penyabar pn takdela sgt...tp still bole la nk di consider pompuan yg baik...hahahaha


Wednesday, July 7, 2010

disappointed...

date tak confirm lg??tk sempat nk bgtau family???u waste your time for 2 years++ ok...u got enough time to settle everything but then u said that u still not sure about the date...mix feeling since this morning keep going till now... disappointed...frustrated...all in 1...

don't want to talk about the date anymore...i had enough....