Thursday, March 10, 2011

breakaway

td aku br tgk slh sorg kwn aku bt relationship die open relationship...agak terperanjat gak sbenarnye...actually aku dh perasan dh die ngan gf die ade prob sbb slalu tgk si gf bt status yg sentap2 all the time...banner die pn lebih kurg la...so aku pn tgkla kt fb si gf...ourg the relationship status dah takde n aku tgk diorg berkomunikasi without luv2...sbb skalunye mesti ade luv2 bagai...

biasela relationshipkan...mcm2 bole jd...ala mcm aku gak la...gado baik...gado baik tp alhamdulillah kekal lg smpi skang without any major prob la...cume Mr.S kadang2 buat hal n kadang2 aku plak bt hal...biasela tu kan...br la berwarna warni relationship...tol tak Mr.S?hehe...

pejam celik...pejam celik dh 3 taun lbh gak la aku ngan Mr.S...lame kan...rmai tanye buat ape nk kwn lame2?kawin je la...hrmm...ckp mmg la senang...bg la duit br la btl...hehe...ni nk tunang pn asyik tunda... supposedly tunang next month tp terpakse delay sbb nenek Mr.S akan menjalani pembedahan buang kanser servik yg dah di stage 3...ikt kan ati mmg aku rase nk marah sbb yela aku dh start bt preparation tp automatically aku teringat arwah tokmak yg ade breast cancer gak...lame la jugak die dok hosp...sebulan lebih kot...so aku paham ngan situation family die...stage 3 tu dah kire teruk la...takpela...bak kate member2 aku, biar lambat asalkan kekal...

so kitorg reschedule engagement kitorg pada awal bulan 7...ayah Mr.S mntk akhir bulan 6 tp dah alang2 nk dapat gaji so kitorg pn bagi lepas dapat gaji dulu la...so dapat la date br...ayah die siap ckp tunang je lambat tp kawin ikt date yg kitorg dah plak...haha...tkt ank merajok lari umah la tu...haha...tp aku sgt yakin yg ayah Mr.S suke kt aku...sbb tu die nk gak aku jd menantu die...yela...mane nk dpt lg menantu yg comel mcm aku lg kan...hahahahaha